Vores Historie

Velkommen til Vores Kronborg

Begyndelsen

Da jeg tilbage i 2014 overtog stedet her, var jeg 22 år gammel, nyudlært slagter og havde brug for at prøve noget andet. Jeg gik til min far med en impulsiv idé om, at jeg skulle have min egen café! Hvor svært kan det være?

Som den gode far han er, troede han selvfølgelig på mig og hjalp mig i gang.

Det viste sig hurtigt, at det kræver lidt mere at drive en café end at skænke fadøl og blinke til pigerne. Kort fortalt – jeg anede ikke, hvad jeg gik ind til, men humøret var højt og viljen stærk, og jeg måtte for alt i verden ikke skuffe min far.

Min plan var, at jeg skulle ekspedere kunder og være ansigtet udadtil, mens mit personale skulle lave mad. Sådan blev det ikke, og jeg endte hurtigt i køkkenet. Der stod jeg – uden køkkenerfaring – jeg havde aldrig rørt en fiskefrikadellefars, stegt en fiskefilet eller anrettet en tallerken, jeg kunne være bekendt at servere.

Men der var jo ikke andet at gøre end at klø på, prøve mig frem og lære af mine fejl – og dem var der mange af!

Erfaring

Flere tusinde fileter, deller og anrettede tallerkener senere står jeg der endnu. Humøret er stadig højt, viljen intakt, og som årene er gået, er erfaring og kompetencer kommet til.

Forretningen har med tiden udviklet sig først med Fiskebutikken i juni 2019 og senere med Minigolfbanen i foråret 2020.

Min vision for alle mine forretninger er at levere et godt produkt for vores gæster i en ramme, hvor alle føler sig velkomne – for i Vores Kronborg er der plads til alle, og der er ingen fine fornemmelser. Mit personale er min familie, mine leverandører er mine venner, og du, der læser dette, er min gæst, og jeg vil gøre mit bedste for at give dig og dine kære en god oplevelse.

Kurt Skov, stifter af Blue Water koncernen, har følgende filosofi for sin virksomhed:

“Vi vil tjene penge, og vi vil have det sjovt.
Vi skal ikke have det så sjovt, at vi ikke tjener nogen penge.
Vi skal ikke tjene så mange penge, at vi ikke har det sjovt”.

Det er ord, jeg virkelig har taget til mig og forsøger at drive min virksomhed efter.

Jeg håber at kunne byde dig velkommen i en af vores butikker på Helsingør Nordhavn

Vi støtter lokalt

Vores Kronborg støtter lokalt, og derfor sagde vi selvfølgelig ja til Clara Eilersen fra Helsingør Svømmeklub, da hun spurgte, om vi ville sponsere hende til årets sponsorstævne. Sponsoratet gik til en træningstur i Italien i efterårsferien 2022. 

Besøg os på vores adresse

Nordhavnsvej 8, 3000 Helsingør, Danmark